Hjemmesidedesign

Hos Randers Hjemmesider sætter vi kunden i centrum. Det betyder blandt andet, at vi har stor forståelse for, at forskellige virksomheder har tilsvarende forskellige behov. En nyopstartet virksomhed uden medarbejdere og med begrænset kapital har andre ønsker end en virksomhed, der står og skal åbne sin tredje butik og dermed allerede er i vækst.

Vi har specifikt øje for disse individuelle forskelle. Dét kan mærkes på vores brede udvalg af ydelser, der både er tilpasset efter større og mindre behov. Du kan altså enten vælge løsninger i en mindre skala, hvor du får færre valgmuligheder til en billigere pris, eller du kan vælge en af vores store, skræddersyede løsninger med udvidede valgmuligheder. Det er 100 % op til dig.

Alle løsninger kan udvides ved tilkøb af én eller flere af vores ekstra ydelser – for eksempel tekstforfatning, der kan højne dit indholds performanceniveau, sparring i forhold til at finde det rette virksomhedslogo eller diverse tekniske udvidelser, der kan din kan øge din hjemmesides samlede funktionalitet.

Re-Design

Vores redesign henvender sig til dig, der allerede har en klar idé om, hvad du ønsker, og som har udarbejdet et tydeligt eksempel på det. Det kan eksempelvis være, hvis du egentlig er godt tilfreds med din eksisterende hjemmesides design, men godt kunne tænke dig at få en ekstern samarbejdspartner indover. Eller måske du er blevet inspireret af en anden hjemmeside og ønsker at få udviklet en side, der minder om den stil.

Uanset hvilket behov du måtte have, tilpasser vi selvfølgelig designet nøjagtig efter din virksomheds brand, så det bliver helt unikt. Det vil sige både i forhold til dit logo, brugen af farver samt den aktuelle skrifttype på hjemmesiden. Skulle vores designer have et fagligt kvalificeret bud på nogle relevante ændringer, vil du modtage et ganske uforpligtende forslag, som du frit kan vælge at takke ja til eller afvise. Det er i sidste ende fuldt ud dig, der træffer den endelige beslutning om slutproduktets udseende.

Med vores redesign får du op til fem skabeloner. En skabelon er en bestemt opsætning for en side. Oftest vil der være henholdsvis en forsideskabelon, en kontaktskabelon og nogle undersideskabeloner, der passer til din virksomhed og dermed også din hjemmeside. Du har fuldt ejerskab over hver skabelon og kan frit genbruge dem lige så ofte, du ønsker det. Blandt typiske skabeloner finder du eksempelvis ofte skabeloner for tekstsider eller enkelt ydelsesbeskrivelser.

Og derudover indtaster vi op til 10 sider, hvilket er et tilstrækkeligt antal for for 85 % af vores kunder. Hvis I måtte ønske flere sider tastet, kan vi klare det med servicetimer. Men I kan selvfølgelig også selv gøre det, da systemet er yderst brugervenligt og nemt at komme i gang med.

Skal vi fremhæve to af de mest tungtvejende fordele hvad angår redesign, må det være, at det er både hurtigt og billigt. Arbejdsprocessen er gennemgående kort, og vi kan eksekvere på redesignet effektivt, når vi først er i gang.

Den samlede tid afhængig blandt andet af, hvor hurtigt vi får svar på vores eventuelle spørgsmål og designforslag, og hvor hurtigt vi får alt det nødvendige indhold tilsendt. Gennemsnitligt vil du kunne forvente at have din side oppe at køre inden for kun 1-2 ugers tid, da du også får et års gratis basic hosting med i handlen.

Til jer som fx:

HTML Code on laptop screen. Web Design Concept.

Til jer som fx:

Ny-Design

Nydesign er en større løsningsmodel, hvor vi i fællesskab finder ud af nøjagtig, hvad det er, I ønsker. Det kan være, at jeres nuværende hjemmeside er forældet eller ikke afspejler de funktioner, I har behov for. Det kan også være, at I ikke har nogen hjemmeside endnu og derfor ønsker fra starten at få udviklet en unik og personlig side.

Hvis du bestiller et nydesign, vil vores designer omsætte dine specifikke ønsker 1:1 til et skræddersyet slutresultat. I den forbindelse stiller vi dig en række opklarende spørgsmål, der kan give os en god føling med, i hvilken retning projektet skal udvikle sig. Eksempelvis beder vi dig tænke over, hvordan du ønsker at fremstå, hvilken designstil du godt kan lide (for eksempel gammeldags, moderne, minimalistisk, farverig, firkantet eller rund), og om du kender til nogle konkrete sider, du synes særligt godt om og gerne vil lade dig inspirere af.

Efterfølgende forløber arbejdsprocessen som en ping-pong frem og tilbage mellem dig og designeren. På den måde kan vi i fællesskab sikre, at vi rammer et tilfredsstillende slutresultat, der stemmer overens med netop dine forestillinger.

Vi udvikler sammen fem skabeloner til din side og taster op til 15 sider, hvilket er tilstrækkeligt for hele 95 % af vores kunder . Ønsker du flere sider tastet, kan vi sagtens klare dette for dig ved hjælp af yderligere servicetimer. Alternativt kan du også nemt oprette og taste sider på egen hånd. Programmet er utrolig nemt at betjene, og skulle der alligevel påstå et tvivlsspørgsmål, vil du med stor sandsynlighed kunne finde et fyldestgørende svar i vores videoguides.

Et nydesign er perfekt til dig, der søger en skræddersyet og samlet pakkeløsning, og som har både tid og lyst til at finde den helt rette løsning sammen med os. Hvis du vælger at tage imod vores tilbud om et års gratis hosting, får du to servicetimer med i handlen, som du kan udnytte til lige netop dét formål, du har brug for – eksempelvis hjælp til at flytte dit domæne. 

Få et uforpligtende møde

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op. Har du allerede nogle ideer omkring hvad du ønsker? Udfyld så vores projektformular – så får vi mest muligt ud af vores samtaler.

For os er det vigtigt at behandle vores kunder som vi selv ønsker at blive behandlet, når vi selv er kunder.
Claus Rasmussen, Stifter
Claus2