Hjemmesidedesign

Få en professionel hjemmeside - vi tilbyder mange billige løsninger.

hjemmeside kundens oensker

Kundens ønsker i fokus

Hos Randers Hjemmesider sætter vi kunden i centrum. Det betyder blandt andet, at vi har stor forståelse for, at forskellige virksomheder har tilsvarende forskellige behov. En nyopstartet virksomhed uden medarbejdere og med begrænset kapital har andre ønsker end en virksomhed, der står og skal åbne sin tredje butik og dermed allerede er i vækst.

Vi har specifikt øje for disse individuelle forskelle. Dét kan mærkes på vores brede udvalg af ydelser, der både er tilpasset efter større og mindre behov. Du kan altså enten vælge løsninger i en mindre skala, hvor du får færre valgmuligheder til en billigere pris, eller du kan vælge en af vores store, skræddersyede løsninger med udvidede valgmuligheder. Det er 100 % op til dig.

Tilpas din løsning

Alle løsninger kan udvides ved tilkøb af én eller flere af vores ekstra ydelser – for eksempel tekstforfatning, der kan højne dit indholds performanceniveau, sparring i forhold til at finde det rette virksomhedslogo eller diverse tekniske udvidelser, der kan din kan øge din hjemmesides samlede funktionalitet.

Du kan læse mere om de forskellige løsninger længere ned af siden. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvilken løsning der passer til dig.

hjemmesidedesign i jylland

Mobiltilpasset

Alle vores løsninger selvfølgelig mobiltilpasset. Dette koster ikke ekstra.

Kundefokuseret løsning

Vi lytter til dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning. Dermed betaler du ikke for unødvendige ekstra's.

God support

Med vores videoguies og Teamviewer support er det nemt selv at komme i gang med sin hjemmeside.

Hurtigt

Vores løsninger er ligetil - og dermed hurtige. Det sparer dig tid, penge og besvær.

predesign

Predesign

Predesign er den hurtigste løsning. Vi sender, ud fra dine ønsker, minimum 3 forslag til design. Efter du har valgt, tilpasser vi den til din virksomhed.

Denne løsninger er god, hvis:

Redesign

Redesign er til dig, der har en flot side (eller har set en, du gerne vil bruge som inspiration), og gerne vil have den over i et system du selv kan arbejde i, uden  at betale årligt for den.

Denne løsninger er god, hvis:

redesign
nydesign

Nydesign

Nydesign er et design helt fra bunden. Vi har samtaler angående dine ideer og behov, og laver et udkast ud fra det. Denne udkast justerer vi efter dine kommentarer. 

Denne løsninger er god, hvis:

Lad os finde den perfekte løsning til dig

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os

+45 42 909 910

Bliv ringet op