Google ADS

Når man søger på Google, er de øverste resultater på sidevisningen et direkte produkt af betalt annoncering (PPC). Denne type betalte søgeresultater skaber blikfang, er iøjnefaldende og kan tjene til en lang række nyttige formål.

Det kan blandt andet være fordelagtigt at at bruge Google Ads til at:

Hvis du fører kortere kampagner hver måned i løbet af året, vil det ofte være mere formålstjeneligt og billigere at køre med Google Ads, end hvis du udelukkende kører med SEO.

Vi kan hjælpe dig med at sætte din Google Ads-kampagne op ud fra netop dine ønsker og behov. Mange virksomheder opkræver en bestemt procentdel som afregning. Men hos os betaler du direkte til Google for lige nøjagtig den reklameplads, du køber. Det stykke arbejde, som vi udfører for dig, betaler du således ved siden af.

På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at betale ekstra, hvis du nu skulle ønske at bruge lidt flere annoncekroner på Google, uden at det indbefatter væsentlige ændringer i din kampagne.

Det er i vores optik den mest fair tilgang.

Få et uforpligtende møde

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op. Har du allerede nogle ideer omkring hvad du ønsker? Udfyld så vores projektformular – så får vi mest muligt ud af vores samtaler.

For os er det vigtigt at behandle vores kunder som vi selv ønsker at blive behandlet, når vi selv er kunder.
Claus Rasmussen, Stifter
Claus2