Servicetimer

Hjælp til din hjemmeside, computer eller noget helt tredje.

hjaelp til hjemmesiden

Servicetimer - Fra stort til småt

Selvom vores løsninger er utrolige nemme at arbejde med, er det nogle gange bare rart at få lidt hjælp. Vi har en stor kundeområde hvor der ligger videoguides som hjælper dig på vej, men nogle gange skal det bare være ekstra nemt. 

I stedet for at du betaler flere tusinde kroner om året for at få opdateret sin side (selvom du måske gør det 2 gange), kan du hos os købe servicetimer. Dermed betaler du kun for det du bruger, og der afregnes per påbegyndt kvarter.

Hvad er en servicetime

En servicetime er et begreb, der dækker over én times arbejde, som en af vores medarbejdere udfører for dig. Til at starte med tilbød vi servicetimer til indtastning af hjemmesider og billedredigering. Men vi opdagede hurtigt, at mange af vores kunder gerne ville udnytte timerne til andre hjemmeside- og support-relaterede formål.

Derfor valgte vi at udvide servicetimernes opgavetyper, så du i dag kan anvende dem til alt, hvad der ligger udenfor vores standardløsninger, og som varierer i varighed. Det kan for eksempel være indtastning af sider og produkter eller opsætning af eksempelvis et filtersystem og lignende nye funktioner på en webshop. Derudover hjælper vi også gerne med mindre IT-problemer såsom opsætning af e-mail på forskellige enheder eller installering af software på en computer.

hjaelp til hjemmesiden 1

Hvad kan servicetimer bruges til?

Herunder finder du en liste med eksempler på de mange formål, du kan benytte dine servicetimer til. Og hvis der er et punkt eller to, der ikke står på listen, betyder det ikke nødvendigvis, at det ikke kan lade sig gøre. Tværtimod. Spørg os – så finder vi næsten altid en løsning på din udfordring.

  • Opsætning AdWords kampagne
  • Vedligeholdelse AdWords kampagne
  • Opsætning Google Analytics
  • Opsætning Email på enheder
  • Ekstra kontaktformular

Lad os finde den perfekte løsning til dig

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os

+45 42 909 910

Bliv ringet op