Tekstforfatning

For rigtig mange er en af de største udfordringer ved en ny hjemmeside at få produceret indhold til siden. Eller rettere: Det rigtige og kvalitativt bedste indhold. Du er din egen ekspert på netop det felt, du arbejder indenfor. Men det kan ofte være vanskeligt at få sat de rette ord og præcise beskrivelser på din brede viden.

Denne tekstforfatningsopgave kan derfor let blive uoverskuelig, og det kan være svært at ramme plet med kommunikationen. Både fordi man let kan overse eller helt glemme at fortælle vigtige ting, og fordi det kan være en udfordring at indfange den rigtige tone of voice, så du og dine (potentielle) kunder taler samme sprog.

Vi har af den årsag indgået stærke samarbejder med en række dygtige og fagligt kompetente tekstforfattere, som kan hjælpe dig med at få formuleret skarpt indhold til din hjemmeside, der skaber gode resultater.

Disse tekstforfattere kan blandt andet hjælpe dig med at:

  • Udarbejde en fornuftig content plan for, hvad, hvornår og hvor du skal distribuere indhold
  • Forfatte lige netop dén type tekst, du efterspørger – herunder tekster til landingpages, produkttekster, kategoritekster, blogindlæg, vidensartikler, white papers og meget mere.
  • Skabe tekster, der er formidlet direkte i øjenhøjde med din målgruppe, så de får maksimal værdi og effekt
  • Foretage målrettet søgeordsanalyse, så du finder de mest relevante og bedst performende søgeord i forhold til netop din kerneforretning
  • Formidling af skarpe SEO-tekster, der sikrer gode organiske placeringer blandt søgeresultaterne
  • Læse korrektur, så du er garanteret fejlfrie, grammatisk korrekte og læsevenlige tekster
  • Lave content gap-analyser (konkurrentanalyser), så du kan få øje på de mulige søgeord, emner og forretningsområder, du med fordel kan udnytte og optimere på baggrund af.

For bare at nævne nogle af fordelene.

Gode tekster i høj kvalitet får altså din hjemmeside til at se professionel og skarp ud, og det øger samtidig chancen for, at du erobrer de eftertragtede topplaceringer på søgemaskinerne, så du bliver set og hørt.

Og dét er vejen til flere besøgende på din hjemmeside og dermed flere mulige henvendelser.                

Få et uforpligtende møde

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op. Har du allerede nogle ideer omkring hvad du ønsker? Udfyld så vores projektformular – så får vi mest muligt ud af vores samtaler.

For os er det vigtigt at behandle vores kunder som vi selv ønsker at blive behandlet, når vi selv er kunder.
Claus Rasmussen, Stifter
Claus2