Søg
Close this search box.

Om Randers Hjemmesider

Mød din fremtidige webbureau

DSC 0326

Vores historie

Et erfarent webbureau i nye klæder

Hele idéen bag Randers Hjemmesider opstod for adskillige år tilbage uden fra ønsket om at gøre det simpelt, enkelt og billigt for den enkelte at oprette og vedligeholde sin hjemmeside.

Den vision og grundholdning har vi holdt fast ved og dyrket frem til den dag i dag.
Dog med den ændring, at vi i 2019 valgte at udskifte vores daværende virksomhedsnavn med vores nuværende med henblik på tydeligere at kunne kommunikere, hvem vi er, og hvad vi konkret laver.

Det vil sige et webbureau fra Randers, der producerer og håndterer hjemmesider.

Vi ønsker ikke at sælge os for mere, end hvad vi rent faktisk er og kan tilbyde vores kunder, og det indfanger ”Randers Hjemmesider” meget præcist. Du ved, hvad du får, og vi holder, hvad vi lover.

Med andre ord: Pålidelig og ærlig service – til hver en tid.

Personlig rådgivning

Vi lytter til dine behov

> 15 år erfaring

indenfor virksomhedsreklamering

100+ Projekter

Bliver din den næste?

Vi finder den nemme løsning

Din hverdag bliver lettere

Vi har altid haft fokus på at gøre tingene nemt for vores kunder. For mange år siden var der ingen programmer som ‘almindelige mennesker’ kunne bruge til at redigere deres hjemmesiden, så vi udviklede vores eget.

Nu om dagen er der mange muligheder, og vi har også begyndt at bruge dem.

Vores rejse er således gået fra et webbureau med et ensidigt arbejdsfokus til i dag at være et erfarent webbureau, der producerer hjemmesider i WordPress elementor og leverer alsidige IT-ydelser og -support samt ikke mindst markedsføring og rådgivning til vores kunder.

Alt sammen i øjenhøjde og til fair priser.

DSC 0402

Hos os er en aftale en aftale

Randers Hjemmesider er et webbureau, der er lokaliseret i Randers. Men selvom bureauet har stærk lokalforankring, opererer vi i hele Danmark og tilbyder vores serviceydelser på tværs af landet til alle typer virksomheder – både de små og de større af slagsen.

Vores grundlæggende filosofi og koncept er ganske simpelt og bygger på følgende, enkelte ambition:

At være fair.

Og det gælder både i forhold til vores møde med kunderne, vores priser og alle vores ydelser. Det er altafgørende for os, at vi behandler vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet, når vi selv er kunder.

Dette betyder blandt andet, at vi ikke opkræver 5.000 kroner om året for en hjemmeside, men derimod arbejder med et engangsbeløb. Vi fakturerer alle vores servicetimer pr. påbegyndt kvarter, så du ikke ender med at betale for tid, der ikke er brugt på dig. Du vil således lige fra starten opleve fuld gennemsigtighed og kende til den aftalte pris, og du behøver aldrig frygte for pludselige udgifter, skjulte gebyrer og uforudsete efterregninger undervejs i arbejdsprocessen.

Sagt på godt, gammeldags jysk: Hos os er en aftale en aftale – og den overholder vi til punkt og prikke. Selvfølgelig altid med mulighed for ændringer, tilpasninger eller tilkøb efter ønske og aftale.

Dét er mest fair i vores optik.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Medarbejdere

Hos Randers Hjemmesider puster vi os ikke op og gør os større, end vi er.
Tværtimod forsøger vi at holde tingene småt med henblik på fortsat at kunne yde personlig og relevant service.

Foruden vores faste medarbejderstab har vi ansat en lang række freelance-arbejdere, der står for alle de ekstraopgaver, vi måtte få.
Det er således din garanti for, at vi kan varetage din specifikke opgave til alle tider – stort som småt.

Du kan altid henvende dig direkte til os pr. telefon 42 909 910 og mail: info@randers-hjemmesider.dk eller via vores online kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe og betjene dig.

DSC 0326

Claus Rasmussen

Indehaver, salgsdirektør
DSC 0296

Rosina Rasmussen

Design & Support

Bliv ringet op