Om Randers Hjemmesider

Randers Hjemmesider har efterhånden mange års erfaring på CV’et inden for branchen.
Her på siden kan du læse om vores historie, udvikling, koncept og medarbejdere og dermed få et indblik i, hvem vi er, hvilke værdier vi står for, og hvordan vi adskiller os fra andre webbureauer på markedet.

Vores Historie – et erfarent webbureau i nye klæder

Hele idéen bag Randers Hjemmesider opstod for adskillige år tilbage uden fra ønsket om at gøre det simpelt, enkelt og billigt for den enkelte at oprette og vedligeholde sin hjemmeside.

Den vision og grundholdning har vi holdt fast ved og dyrket frem til den dag i dag.
Dog med den ændring, at vi i 2019 valgte at udskifte vores daværende virksomhedsnavn med vores nuværende med henblik på tydeligere at kunne kommunikere, hvem vi er, og hvad vi konkret laver.

Det vil sige et webbureau fra Randers, der producerer og håndterer hjemmesider.

Vi ønsker ikke at sælge os for mere, end hvad vi rent faktisk er og kan tilbyde vores kunder, og det indfanger ”Randers Hjemmesider” meget præcist. Du ved, hvad du får, og vi holder, hvad vi lover.

Med andre ord: Pålidelig og ærlig service – til hver en tid.

Tilgængelig CMS og hjælp til markedsføring

Der er løbet meget vand under broen, siden vores webbureau i sin tid tog sin begyndelse. I starten begrænsede vores arbejde sig eksklusivt til et selvudviklet CMS (Content Managed System), som vores kunder anvendte til deres hjemmesideredigering.

Dette system fastholdt vi i en længere årrække, men det blev efterhånden overhalet indenom af nyere og mere avancerede systemer – de såkaldte ”page buildere” til blandt andet WordPress. Udviklingen betød, at de større CMS-programmer, der tidligere var for omfattende til vores kunder, pludselig var tilgængelige for den almindelige iværksætter og virksomhedsejer.

Vores rejse er således gået fra et webbureau med et ensidigt arbejdsfokus til i dag at være et erfarent webbureau, der producerer hjemmesider i WordPress og leverer alsidige IT-ydelser og -support samt ikke mindst markedsføring og rådgivning til vores kunder.

Alt sammen i øjenhøjde og til fair priser.

VORES KONCEPT – vi gør det simpelt, professionelt og fair

Randers Hjemmesider er et webbureau, der er lokaliseret i Randers. Men selvom bureauet har stærk lokalforankring, opererer vi i hele Danmark og tilbyder vores serviceydelser på tværs af landet til alle typer virksomheder – både de små og de større af slagsen.

Vores grundlæggende filosofi og koncept er ganske simpelt og bygger på følgende ambition:

Og det gælder både i forhold til vores møde med kunderne, vores priser og alle vores ydelser. Det er altafgørende for os, at vi behandler vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet, når vi selv er kunder.

Dette betyder blandt andet, at vi ikke opkræver 5.000 kroner om året for en hjemmeside, men derimod arbejder med et engangsbeløb. Vi fakturerer alle vores servicetimer pr. påbegyndt kvarter, så du ikke ender med at betale for tid, der ikke er brugt på dig. Du vil således lige fra starten opleve fuld gennemsigtighed og kende til den aftalte pris, og du behøver aldrig frygte for pludselige udgifter, skjulte gebyrer og uforudsete efterregninger undervejs i arbejdsprocessen.

Sagt på godt, gammeldags jysk: Hos os er en aftale en aftale – og den overholder vi til punkt og prikke. Selvfølgelig altid med mulighed for ændringer, tilpasninger eller tilkøb efter ønske og aftale.

Dét er mest fair i vores optik.

Skræddersyet og personlig service – med respekt for dine ønsker og behov

Et samarbejde med os indebærer et skræddersyet forløb, der planlægges ud fra en personlig tilgang og nær dialog. Vi skærer ikke alle vores kunder over én kam, men anser hver enkelt kunde som et unikt tilfælde, hvor der skal tages hensyn til specifikke behov og ønsker. Det sikrer, at du altid får en fair behandling og kun kommer til at betale for dét, du får.

Vi har altså stor forståelse og respekt for netop din virksomhed samt jeres behov og udfordringer, og det er vi overbeviste om kan mærkes på vores serviceydelser. Vores fokus er at finde den helt rette løsning for dig – og at komme sikkert i mål hurtigst muligt med et tilfredsstillende slutresultat.

Hjælp til hjemmesider på den simple, effektive og tillidsfulde måde

Vores arbejde med hjemmesider er spundet op omkring en overbevisning om, at det ikke behøver at være svært, tidskrævende og bøvlet at udvikle, (re)designe og vedligeholde hjemmesider.

Derfor har vi specialiseret os i at kunne lave hjemmesideløsninger effektivt og sikkert inden for korte tidsrammer, og vi gør en stor dyd ud af altid at levere til den aftalte deadline. Uanset hvorvidt der er tale om hjemmesideudvikling fra bunden, opdatering af dit eksisterende webdesign, tekstproduktion, SEO eller andre former for IT-support, står vi klar til at hjælpe.

Hos Randers Hjemmesider lever vi af tilfredse og loyale kunder. Det betyder, at vi altid sætter kunden i centrum for vores arbejde, og at den tillidsfulde relation er alfa og omega for os. Vi har en jordbunden tilgang til arbejdsgangen og møder vores kunder i øjenhøjde.

Det sikrer, at vi snakker samme sprog, forstår hinanden og får etableret den nødvendige forventningsafstemning fra starten.

Vores medarbejdere

Hos Randers Hjemmesider puster vi os ikke op og gør os større, end vi er.
Tværtimod forsøger vi at holde tingene småt med henblik på fortsat at kunne yde personlig og relevant service.

Foruden vores faste medarbejderstab har vi ansat en lang række freelance-arbejdere, der står for alle de ekstraopgaver, vi måtte få.
Det er således din garanti for, at vi kan varetage din specifikke opgave til alle tider – stort som småt.

Du kan altid henvende dig direkte til os pr. telefon 42 909 910 og mail: info@randers-hjemmesider.dk eller via vores online kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe og betjene dig.

Claus2
Claus Rasmussen Ejer, Salgsdirektør
Billedepåvej
Rosina Hoogwerf Designer, Marketing

Din hjemmeside er i trygge hænder hos os – med 100 % frihed

Vores kundekontakt og -samarbejde foregår altid på dine præmisser. Det kan enten være i form af fysiske møder, hvor vi kommer til dig, eller det kan klares telefonisk og via mailkorrespondance.

Du kan altid få et ganske uforpligtende møde med os, hvor vi lytter til dine behov og sammen finder ud af, hvad vi kan gøre for dig. Derudover yder vi dig hjertens gerne personlig rådgivning i forhold til alle tænkelige tvivlsspørgsmål og mulige usikkerheder vedrørende din hjemmeside og andre IT-relaterede forhold.

Vi leverer faglig kompetent sparring og tillader os at komme med vores ærlige og uforbeholdne mening i form af kvalificerede anbefalinger. Det er dog i sidste ende ultimativt op til dig, om du vælger at følge anbefalingerne eller ej. Det er din beslutning, og vi er selvfølgelig lydhør og servicerer udelukkende med dit bedste for øje.

Hos os binder du dig desuden aldrig til noget, som du ikke selv kan stå inde for eller har bedt om. Du er således ikke fastlåst på nogen måde, men har derimod 100 % frihed til at gøre med din hjemmeside og dit webdesign, som du har lyst, når vores arbejde er leveret.

Med andre ord: Din hjemmeside er altid i trygge hænder hos os, og du har fuldt ud ejerskab over den, når den er (re)designet.

Få et uforpligtende møde

Udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op. Har du allerede nogle ideer omkring hvad du ønsker? Udfyld så vores projektformular – så får vi mest muligt ud af vores samtaler.

For os er det vigtigt at behandle vores kunder som vi selv ønsker at blive behandlet, når vi selv er kunder.
Claus Rasmussen, Stifter
Claus2