Søg
Close this search box.

Søgemaskineoptimering

Kom frem i søgeresultaterne

Depositphotos 16228275 xl 2015

Hvad er søgemaskineoptimering?

Hvad er søgemaskine-optimering?

Søgemaskineoptimering handler kort fortalt om at sørge for, at søgemaskinerne nemt, hurtigt og ubesværet kan læse og indeksere din hjemmeside.

Søgemaskiner er teknisk avancerede computere, som kontant prøver at finde ud af, hvad der er på din hjemmeside. De forstår ikke, hvilken kontekst dit sideindhold er skrevet ind i eller inddelingen på din side. De kan kun læse den ”kode”, som hjemmesiden er bygget op ved hjælp af. På baggrund af den information, som søgemaskinerne finder og læser, tildeler de din hjemmeside en bestemt plads blandt søgeresultaterne online. Og her gælder det selvsagt om at ligge så højt på søgemaskinernes sidevisninger som overhovedet muligt, da det højner din hjemmesides chancer for at blive set og klikket på af brugerne.

Og det er netop her, at søgemaskineoptimering kommer ind i billedet som et effektivt værktøj. SEO sikrer nemlig, at søgemaskinerne får nemmere ved at forstå, hvad de forskellige elementer på din hjemmeside er, og hvad dit indhold omhandler.

Hvordan virker SEO?

I ”gamle dage” kunne man slippe af sted med bare at gentage det mest relevante søgeord rigtig mange gange på sin hjemmeside. Men i dag er søgemaskinerne blevet meget mere intelligente, og de læser hjemmesider ud fra mange forskellige faktorer, når de skal vurdere den enkelte hjemmesides ranking-potentiale. Blandt disse faktorer er din hjemmesides indhold én af de vigtigste. Det er alfa og omega at udvikle kvalitetsindhold, der bliver præsenteret på en ”søgemaskine-venlig” måde, så søgemaskinerne rent faktisk ”forstår” og kan afkode, hvad der er på din side.

Ved at optimere dit indhold såvel som de mange andre parametre øger du således sandsynligheden for, at din hjemmeside bliver synlig online. Eller rettere: at siden kommer højere op i søgeresultaterne, så folk bliver mere tilbøjelige til at klikke på netop din hjemmeside, når de leder efter den ydelse, du tilbyder.

seo hvordan virker det
google analytics

Få resultater

Dette er dog lettere sagt end gjort, og SEO er en disciplin, der tager tid, før du vil kunne se øjensynlige resultater af dine indsatser. Søgemaskinerne skal først finde ud af og registrere, at der er ændret (og optimeret) noget på siden, og derefter skal de forstå, hvad der er ændret samt, hvorvidt ændringerne er permanente.

Af den grund anbefaler vi altid at få foretaget målrettet SEO på sin hjemmeside, uanset hvad – og helst i god tid, så du kan være på forkant med udviklingen.

Så vil du gerne kunne bruge SEO til at kravle længere op i søgeresultaterne på for eksempel Google, så du kan øge trafikken til din hjemmeside og dermed også antallet af kundehenvendelser? Lad os hjælpe dig. Vi er specialiserede i at kunne optimere på alt lige fra dit indhold til andre centrale parametre, så du kan få det maksimale ud af din hjemmesides potentiale og booste den samlede konverteringsrate.

Få et uforpligtet tilbud

Det kan være svært at overskue alle de muligheder der findes indenfor hjemmesider og søgemaskineoptimering. 
Der er meget fagsprog, og at finde den løsning der passer til dig kan virke umuligt. 

Få et uforpligtende møde med os, og vi kan forklare hvad vi kan betyde for dig og din virksomhed. 

Lad os finde den perfekte løsning til dig

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Ring til os

+45 42 909 910

Bliv ringet op